Een kijkje bij onze praktijk bij

Babytandarts Beuningen!

De Babytandarts is dé tandarts voor uw kinderen. Wij zijn gevestigd aan de Klokkengieter 12 te Beuningen en zijn van maandag t/m vrijdag geopend.

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in tandheelkunde voor de allerkleinsten, maar ook voor jongvolwassenen. Woont u in de omgeving van Beuningen, dan is Babytandarts Beuningen uw toptandarts. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend en zullen er altijd voor zorgen dat uw bezoekje aan onze praktijk een belevenis wordt zonder nare herinneringen!

Contact

Klokkengieter 12
6641 GG Beuningen
beuningen@jeugdtandarts.nl
Tel. 024 677 3782

Openingstijden

KVK nr. 55807275
Maatschap Jeugdtandarts

Je vindt ons ook op

Gelegen locatie Praktijk

Jeugdtandarts Beuningen heeft een groot, zeer kindvriendelijk team. Wij doen ons werk met veel liefde en zorgen er altijd voor dat uw spruit met een brede glimlach weer naar huis gaat.

Kindvriendelijk team

Jeugdtandarts Beuningen heeft een groot, zeer kindvriendelijk team. Wij doen ons werk met veel liefde en zorgen er altijd voor dat uw spruit met een brede glimlach weer naar huis gaat.

Bij Jeugdtandarts Beuningen willen wij graag dat het gebit van uw kind gezond blijft. Wij zijn gespecialiseerd in een kindvriendelijke benadering voor de allerkleinsten, maar ook de jongvolwassenen stellen wij op hun gemak. Een bezoekje aan onze praktijk wordt door de kinderen altijd prettig ervaren. Uw kind wordt al bij de eerste controle stap voor stap in de wereld van tandjes, tandpasta en poetsen ingewijd. Bij Jeugdtandarts Beuningen ervaart u altijd een snelle en vlotte controle tijdens de consulten. Dit is zowel voor uw kind als voor uw drukke agenda een prettige bijkomstigheid. Na elke behandeling of afspraak krijgt uw kind of tiener alle informatie over gezonde tanden en leren ze ook alles over tandenpoetsen. Als uw kind plotselinge pijn heeft aan zijn/haar gebit, kunt u dezelfde dag nog bij Jeugdtandarts Beuningen terecht. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.