Een kijkje bij onze praktijk bij

Babytandarts Waalsprong!

Natuurlijk wilt u graag een toptandarts voor uw allerkleinste(n); een tandarts die veel liefde heeft voor zijn of haar werk, maar ook voor kinderen. De Jeugdtandarts is dan dé perfecte oplossing.

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in tandheelkunde voor de allerkleinsten, maar ook voor jongvolwassenen. Woont u in de omgeving van Nijmegen, dan is Babytandarts Waalsprong uw toptandarts. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend en zullen er altijd voor zorgen dat uw bezoekje aan onze praktijk een belevenis wordt zonder nare herinneringen!

Contact

Thermionpark 8
6663 MM Lent
waalsprong@jeugdtandarts.nl
Tel. 024 324 6324

Openingstijden

KVK nr. 55807275
Maatschap Jeugdtandarts

Je vindt ons ook op
Eerste tandje? Poetsen!

Babytandarts Waalsprong heeft een groot, zeer kindvriendelijk team. Wij doen ons werk met veel liefde en zorgen er altijd voor dat uw spruit met een brede glimlach weer naar huis gaat.

Eerste tandje? Poetsen!

Kleintjes gaan met veel plezier naar Babytandarts Waalsprong. Ons grote en kindvriendelijke team staat altijd klaar om weer een stralende glimlach op het gezicht van uw kind te toveren.

Onze praktijk is vrolijk ingericht met vliegtuigen die elk bezoek tot een ware belevenis maken. Na elke consult wordt het kind ook nog eens ingelicht over een gezond gebit en tandenpoetsen. Bij Babytandarts Waalsprong bent u met uw kind aan het juiste adres voor gaatjes vullen, het verhelpen van pijnklachten en fluoridebehandelingen. Heeft uw kleine plotselinge pijn aan een kies of tand, dan kunt u dezelfde dag nog met hem of haar bij ons langskomen voor een snelle en vlotte behandeling. Geen enkel gebit is hetzelfde. Daarom zijn de behandelingen en zorg bij Babytandarts Waalsprong helemaal afgestemd op uw kind. Hij of zij krijgt de volledige aandacht van onze tactvolle en geduldige tandartsen die gebruik maken van de nieuwste technologieën.